Kääpiövillakoiran vatsavaivoihin apua Caniuksesta

Kuopiolainen Molly on lähes 11-vuotias kääpiövillakoira. Molly on näyttelykoira, joka on saanut upeita titteleitä: Kansainvälinen, Suomen, Norjan ja Venäjän muotovalio. Molly on tehnyt yhteensä kolme pentuetta ja viettää nyt eläkeläiselämää.

Nyt vanhemmiten Mollyn vatsavaivat ovat yleistyneet. Mollyn ruokavalio on jo aiemmin laitettu kuntoon eläinlääkärin avustuksella. Mollyn vatsavaivoissa ei ole kyse ripulista, vaan vatsa kurisee ja lorisee. Selvästi Mollyn vatsavaivoihin liittyy myös epämieluisia tuntemuksia. Muutoin Molly on reipas ja lenkkeilee innolla päivittäin vähintään 5-10 km:n lenkin.

kääpiövillakoira


Mollyn omistaja Saija Saapunki on aktiivinen koiraharrastaja. Saijan koiraharrastus alkoi jo lapsuudessa, kun Saijan isoisä ja isä kasvattivat suomenajokoiria kennelnimellä Köörin. Ensimmäisen oman koiran Saija sai 9-vuotiaana. Molly on Saijan neljäs koira ja Mollyn kanssa Saija on harrastanut agilitya ja tottelevaisuutta. Mollyn vatsavaivoihin Saija päätyi eläinlääkärin suosittelujen jälkeen kokeilemaan Canius -maitohappobakteeriesiseosta.

Canius auttoi Mollyn vatsavaivoihin välittömästi, sillä Mollyn vatsa voi nyt hyvin ja lorina sekä kurina on päättynyt. Saija suosittelee kokemuksensa perusteella Caniusta kaikille koirille, joilla on akuutti tai toistuva suolistohäiriö. Tuotteen ainut miinus tuli annostelusta, sillä esiseos on hankala annostella koiralle, jolla on tarkka ruokavalio.

kääpiövillakoira
comments powered by Disqus