Kuvaparikilpailu on päättynyt

Lemmikin kotiapteekin kuvaparikisan äänestys on nyt päättynyt ja voittajat ovat selvillä! Lämpimät kiitokset kaikille äänestäjille ja osallistujille sekä onnittelut voittajille – Sirpa, Mari, Hanna, Tarja, Riikka sekä Sara! 

Artikkelin ja kuvat voittajista löydät Lemmikin kotiapteekin etusivulta. 

#Lemmikinkotiapteekki-kuvaparikilpailu

Lemmikin kotiapteekki –kuvaparikilpailussa haetaan kuvapareja lemmikistä pentuna ja aikuisena. Kilpailun teemana on lemmikin hyvinvointi ja arvokas vanheneminen. Kilpailu on edennyt vaiheeseen, jossa lähetettyjen kuvaparien joukosta valitaan finalistit ja käynnistetään äänestys. Kuvaparikisan kautta etsitään myös uusia tuotekasvoja Vetcare Finlandin tuotteille!

Kilpailuun osallistuneet kaikki kuvat löytyy kuvaparigalleriasta.

Osallistumisen ohjeet ja säännöt:

- Kuvaparikisa alkoi 21.1.2016. Kuvapareja pystyi lähettämään 29.2.2016 asti. Tämän jälkeen alkaa äänestys (ks. alla) parhaasta kuvaparista. Vetcare Finlandin raati valitsee kaikista kilpailuun ladatuista kuvapareista äänestykseen menevät kuvat, joista kaikki halukkaat voivat äänestää omaa suosikkiaan. Äänestää saa useamman kertaa.

- Virallinen äänestys alkaa 2.3. ja päättyy 20.3.2016. Äänestys tapahtuu kuvan oikean yläkulman sydänpainiketta klikkaamalla. Ennen 1.3. kuvaparille pystyi antamaan sydänpainikkeen kautta ennakkoääniä, jotka raati otti huomioon valitessaan lopulliseen äänestykseen pääseviä kuvapareja.

- Äänestyksessä yhteytietonsa jättäneiden kesken arvotaan 5 kpl Vetcare E-vitamiinia, tuotteen arvo n. 27 €.

Kilpailuun osallistuneiden palkinnot:

Kaikkien kuvaparin lähettäneiden kesken arvotaan seuraavasti tuotepalkintoja:

Koirasarja:
Koirakuvia lähettäneiden kesken arvotaan 5 x tuotepakettia, jotka sisältävät Vetcare E-vitamiinia ja nivelten hyvinvointia tukevaa Seraquinia. Palkinnon arvo n. 70 €.

Kissasarja:
Kissakuvia lähettäneiden kesken arvotaan 5 x tuotepakettia, jotka sisältävät Viacutan Plus -rasvahappovalmisteen ja nivelten hyvinvointia tukevaa Seraquinia. Palkinnon arvo n. 70 €.

Lisäksi kolme eniten ääniä saanutta kuvaparia palkitaan tuotepalkintosetillä, joka sisältää Virbacin kissan- tai koiranruokaa, Viacutania ja Seraquinia. Palkinnon arvo n. 120 €!

Kaikki palkinnot lähetetään voittajille viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Kuvien käyttöoikeudet:

- Kuvakisaan osallistuja antaa Vetcare Finlandille luvan käyttää kuviaan kilpailun markkinoinnissa. Kuvia ei käytetä muussa markkinoinnissa eikä muussa kisaan liittymättömässä yhteydessä.

- Kuvaparikisan kautta etsitään myös uusia tuotekasvoja Vetcare Finlandin tuotteille. Kuvakisaan osallistuminen ei velvoita suostumista tähän, vaan keskustelut eläinten valinnasta tuotekasvoiksi käydään erikseen.

- Vetcare Finland voi mahdollisesti tiedustella kisaan osallistuneilta heidän kuvien ostamisestaan ja käytöstä brändin markkinoinnissa. Kuvakisaan osallistuminen ei velvoita tätä, vaan kaikki keskustelut käydään kuvan omistajan kanssa erikseen.

comments powered by Disqus